Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Atelierele de Sâmbătă
Sâmbete cu flori și mirodenii


Vă propunem un nou atelier pentru cei mici (sau mari) în care vom învăța într-o manieră informală și plăcută despre natură, flori și rosturile lor.

Atelierele de sâmbătă își propun să aducă împreună pe cei mici (sau cei mari) într-o atmosferă liniștită și creatoare în care, prin culori, mirosuri, legende, povești și simboluri, lumea vegetală își va dezvălui alte chipuri. Vor fi prezentate lucrul experimental cu pigmenti naturali, tehnici de grafică și gravură în diferite materiale, legătorie manuală de carte.

Atelierele vor avea loc sâmbătă în spaţiul destinat Atelierului de creativitate al Muzeului Naţional al Țăranului Român, de la ora 12.00 și vor dura o oră și jumătate.

Pentru copii de la 7 ani și adulți. Maxim 10 participanți.
Costul de participare la un atelier este 15 lei pentru copii și 20 lei pentru adulți.

Înscrieri și detalii la Andreea Botezan, telefon 0744.685.075, email andreeabotezan@yahoo.comînapoi la pagina principală
 
inchis