Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Crăciun Țărănesc 13-15 decembrie 2013
Piața Țărănească și Meșter(Ești)! organizează, în perioada 13-15 decembrie 2013, Târgul Crăciun Țărănesc, în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român, unde vă așteaptă de dimineața până seara, cu multe bunătăți și cadouri de sezon producători tradiționali, meșteri populari, artiști handmade și colecționari.

Veți putea degusta la Piața Țărănească produse naturale și produse tradiționale speciale pentru Crăciun (tobă, lebăr, cârnați, afumături, brânzeturi de oaie, vacă sau capră, Cozonacul Bujor, Cozonacul Domnesc și Cozonacul Bunicii, prăjituri tradiționale din Maramureș), dar și produse de post: zacuști muntenești și moldovenești, dulcețuri, miere și produse apicole, siropuri, pâine în trei culori, covrigi, turtă dulce, varză cu mămăliguță sau fasole la ceaun, plăcinte moldovenești din Botoșani – poale-n brâu, plăcinte cu varză, plăcinte întinse din Turnu, jud. Arad – cu mac, cu nucă, cu mere, cu dulceață de vișine).
Terasa tradițională dâmbovițeană se pregătește cu: sarmale de dulce și de post, caltaboș, fasole la ceaun, grătare-încinse, mere coapte, vin fiert, lipii si mamaligă.

Meșter(Esc)! pentru domniile voastre meșteri populari și artiști handmade care vă vor încânta în aceste zile de sărbătoare cu diverse obiecte pentru Crăciun: ornamente pentru pom, felicitări realizate manual, ceramică, ii, icoane, obiecte din piele, mic mobilier pictat, bijuterii hand made, obiecte realizate din lână și croșetate, obiecte din lemn etc.

Dacă vă e dor de atmosfera satelor și târgurilor de odinioară vă invităm la o călătorie printre obiectele de antichități (cufere, mobilier, tablouri, bijuteri, cărți, cărți poștale, patefoane, roți de car, fuioare și alte minunății).

Vă așteptăm cu drag, într-o lume aparte, în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român, din 13 până în 15 decembrie, la Crăciunul Țărănesc!

Intrarea liberă!


Detalii:
Corina Berariu – Event Manager
Tactic Events & Marketing
Tel: 0744 860 082
Fax: 031 424 34 88
E-mail: office@tacticevents.ro
 


înapoi la pagina principală
 
inchis