Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Dialogurile vremurilor noastre | 3 Martie 2020
Asociația București 19 vă invită la o nouă acțiune din Programul de Conferințe și Evenimente „DIALOGURILE VREMURILOR NOASTRE” ce va aduce în prim plan Arta Plastică, Fotografia și Textul scris.


La limita dintre sacru si profan, simbolurile adaptează mitologia universală la dimensiunile spațiului subiectiv.


Întâlnirea dintre imagine, text si reprezentare este modalitatea cea mai complexă de comunicare a structurilor simbolice colective si individuale.


Vă așteptăm la expoziția de pictură și fotografie, precum și la lansarea albumului „De la simbol la arhetip, între text și reprezentare” și la un dialog despre arhetip si simbol.


Evenimentul se va desfășura marți, 3 martie 2020, în sala Acvariu a Muzeului Țăranului Român (intrare prin Clubul Țăranului) începând cu ora 18.00.
Nu se percep taxe de participare.

 

 


înapoi la pagina principală
 
inchis