Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Târg de primăvară
Asociaţia Culturală Macondo şi Muzeul Naţional al Ţăranului Român vă invită într-o oază de primăvară şi un colţ de soare, asezonate cu flori vesele şi bucate pe alese!

Pe 12 şi 13 martie 2011, de dimineaţă de la ora 9:00 până seara la ora 18:00, Târgul de primăvară vă aşteaptă cu veselie şi oameni primitori în curtea Muzeului Ţăranului Român.

Atmosfera va fi înveselită de producători cu legume şi fructe de sezon, dar şi de producători de peste meleaguri ce aşteaptă să îşi laude bucatele.
Veţi putea gusta din bunătăţile Italiei şi Olandei, se va face simţită aroma de neuitat a Greciei prin uleiuri de măsline.
Se vor alătura şi producători cu mezeluri felurite precum: Gheorghe Bârză din Sibiu, Tălmăcel, cu produse afumate şi minunatul salam de mistreţ, Dorin Bangălă cu deja renumita brânză de burduf cu ardei şi telemea de oaie, Cătălin Condriuc de la Botoşani cu specialităţi de raţă şi curcan. Ca totul să se încheie cu veselie se adaugă un pahar de pălincă de Bihor sau un pahar de suc de mere natural adus tocmai de la Mălâncrav.

„Târg de primăvară”, un eveniment organizat de Asociaţia Culturală Macondo, te aşteaptă să-ţi aminteşti bucuria mâncatului slow într-o viaţă cu ritm ameţitor !


Asociatia Culturala Macondo
Info: serghie.oana@yahoo.com
Facebook: Vivere Mercatus
Contact: Oana Serghie/ GSM: +0730 212 543/ Y! Serghie.oana@yahoo.com

 


înapoi la pagina principală
 
inchis