Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Târgul Verde dă startul la primăvară !
Asociaţia Culturală Macondo vă invită să lăsaţi iarna deoparte şi să îmbrăcaţi haine de primăvara!

Sâmbătă, 9 şi duminică, 10 aprilie, de dimineaţă de la 9:00 până după-amiaza la 16:00, la Târgul Verde de la Muzeul Ţăranului Român, vă vor întâmpina producători cu verdeţuri, cu legume şi cu fructe de sezon, florărese cu flori de primăvară, dar şi mulţi meşteri populari cu obiecte frumoase şi trebuincioase.

Profanii se pot răsfăţa cu pastramă de raţă din zona Botoşaniului, cu afumături fragede ardeleneşti de-ţi lasă gura apă, cu brânză de capră cu seminţe de mac sau cu nuci - cum preferaţi - de la Criţ, cu brânză de burduf în haină fistichie de brad de la Fundata sau cu caşcaval cu piper. Toate sunt pe gustate şi pe-ncercate, ca să vă reamintiţi gustul minunat al produselor tradiţionale.

Târgul Verde, organizat de Asociaţia Culturală Macondo, în colaborare cu Muzeul Ţăranului Român, vă aşteaptă să simţiţi bucuria primăverii şi mirosul copacilor ce stau să înflorească !


Asociaţia Culturala Macondo
Info: vivere.mercatus@gmail.com
Facebook: Vivere Mercatus
Contact: Oana Serghie/ GSM: +0730 21 25 43/ Y! serghie.oana@yahoo.com
 


înapoi la pagina principală
 
inchis