Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Tradiții la îndemână
Expoziție Mariana Moșescu și Andrei Dumitrescu
21 mai – 2 iunie 2013, Sala Acvariu


Muzeul Național al Țăranului Român vă așteaptă marți, 21 mai 2013, ora 18.00, la Sala Acvariu, la expoziția Tradiții la îndemână.

Mariana Moșescu confecționează păpuși din materiale naturale și fragmente de țesături țărănești, lucrate ca pe vremuri.

Andrei Dumitrescu face pictură pe sticlă în culorile și cu instrumentele tradiționale, dar creând izvoade noi inspirate din vechile icoane.

Pe 1 iunie 2013, de la ora 10.00 și de la 15.00, copiii vor putea participa la ateliere de meșterit păpuși susținute de Mariana Moșescu sau vor putea să învețe meșteșugul picturii pe sticlă, în cadrul atelierelor organizate de Andrei Dumitrescu.

Expoziția rămâne deschisă până pe 2 iunie 2013, la Sala Acvariu, de la Muzeul Național al Țăranului Român.
 


înapoi la pagina principală
 
inchis