Catre Tur Virtual
Nu ştim alţii cum sunt, dar noi ne simţim acasă în Muzeul nostru. Adică ne simţim bine, ne place să privim în jur în sălile prietenoase cu pereţi pictaţi, pline de obiecte frumoase sau surprinzătoare sau, dimpotrivă, familiare. Ne simţim mai aproape de părinţi şi simţim totodată că aici avem ce povesti şi copiilor. Muncind împreună mai mult de jumătate din zi, din când în când între noi se coagulează relaţii apropiate, asemănătoare relaţiilor de familie. Nu ştiţi dacă să ne credeţi? Exagerăm poate? Veniţi acasă la Muzeul Ţăranului şi verificaţi...

Tumbling Bones la Horia Bernea
Concertul trupei Tumbling Bones la Muzeul Țăranului

Joi, 6 noiembrie 2014, ora 19, Studioul Horia Bernea

Ambasada Statelor Unite și Muzeul Național al Țăranului Român vă invită la un concert extraordinar de bluegrass cu trupa Tumbling Bones, un grup de patru tineri cărora le place muzica americană veche. Inspirându-se din muzica populară americană de dinainte de război și din rockul contemporan, ei folosesc doar instrumente acustice, bătând ritmul cu pantofi de tap dance.

Concertul va avea loc joi, 6 noiembrie, la ora 19, în Studioul Horia Bernea (accesul prin Strada Monetăriei nr. 3). Intrarea este liberă.

Pete Winne (chitară, percuție cu piciorul, voce) și Jake Hoffman (banjo, chitară bas verticală, voce) au înfințat Tumbling Bones în toamna anului 2010. EP-ul de debut al formației, Risk Not Your Soul (2011), s-a clasat pe una dintre primele zece poziții ale topului folk de radio al Roots Music Report. În primăvara anului 2013, cei doi și-au unit forțele cu Kyle Morgan, compozitor și chitarist. În noua componență, grupul a făcut un turneu cu durata a șase luni ce a culminat cu o sesiune de înregistrări în Maine, statul natal al membrilor.
Grupul a cunoscut cel mai bun an al său în 2014, prin cooptarea lui Aaron Jonah Lewis, violonist virtuos, prin lansarea primului său album integral și prin turnee și participări la festivaluri în Statele Unite, Irlanda, Germania și Marea Britanie. Pe lângă interpretare, membrii formației continuă să predea muzică.
înapoi la pagina principală
 
inchis